K čemu je jablko v Minecraftu?

Obsah

K čemu je jablko v Minecraftu?

K čemu je jablko v Minecraftu?

Jablko je třeba vložit do středu a kompletně jej obklopit cihlami. D alší díl seriálu o Minecraftu - Minecraft Crafting se věnuje tajemné alchymii a vaření lektvarů (Potion Brewing). Téma pojednává o na první pohled složité tématice vaření lektvarů a získávání surovin.

Jaké je jídlo v Minecraftu?

Minecraft návod – jídlo všeho druhu 1 Jídlo před a po verzi 1.3.1. V původní verzi MC sloužilo jídlo čistě k přímému doplňování životů. Hráč měl na obrazovce... 2 Bezmasá jídla. Jídlo v Minecraftu lze rozdělit na několik druhů – podle výživnosti, podle možnosti získání, zda je lze... 3 Maso. Vedle zmíněných potravin je možné ještě využít klasické masné výroby. Herní okolí je... More ...

Co hraje jídlo v Minecraftu?

Velkou roli hraje v Minecraftu jídlo. Jídlo totiž drží vašeho hrdinu při životě, umožňuje mu obnovovat si automaticky zdraví a běhat. Obojí je samozřejmě možné až od přelomové verze 1.3.1, která znamenala velké změny jak pro hráče, tak pro vývojáře.

Kde koupit zlaté jablko?

Vlastní zlaté jablko lze buď najít ve truhle vedle Klece s nepřáteli ( Mob Spawn ), nebo je nutné jej vyrobit. Pro výrobu zlatého jablka bude hráč potřebovat jedno obyčejné jablko a osm Zlatých nuggetů ( Golden Nugget ). Zlaté nuggety vzniknou vložením zlaté cihly do vyráběcího stolu – výsledkem je devět kusů zlatých nuggetů.

Související příspěvky: