Jak se dohodnout s tygrem?

Obsah

Jak se dohodnout s tygrem?

Jak se dohodnout s tygrem?

Nedokážou se dohodnout na žádných pravidlech, která by je k sobě poutala. Nehádají se, ale také nenacházejí důvod k vzájemnému obdivu, přátelství či dokonce lásce. Opice - Nedokáže si s tygrem ani pohlédnout zpříma do očí, natož s ním řešit vzájemné rozpory. Nehodí se k sobě. Kohout - Chovají se k sobě poněkud rezervovaně.

Co znamená tygr V tomto znamení?

Žena narozená v tomto znamení se často pouští do četných dobrodružství, která ale jen zřídka dobře dopadnou. Takový Tygr má smysl pro povinnost, věrnost a oddanost. Bývá často chladnokrevný, uzavřený a zádumčivý, dokáže se však urputně rvát za své zájmy a za ty, které má rád.

Kde žijí tygry?

Žijí v různém prostředí od tropických pralesů, stále zelených lesů, savan, skalnatých horských oblastí až po promrzlou tajgu a tundru. Hlavním faktorem pro výskyt tygrů je přístup k vodě, dostatek kořisti a hustý porost, ve kterém mohou stopovat kořist. Zbarvení tygra je vynikající maskování v podmínkách travnaté džungle.

Kde se nachází tygr sibiřský?

Ale mezi jednotlivými poddruhy jsou velmi patrné rozdíly např. tygr sibiřský má rekordní velikost až 280 cm s 384 kg váhy. Najdeme je v jižních oblastech Asie, kde se zdržují v souvislých lesích a to převážně v Indii, Indonésii, Číně, Sibiři a v Mandžusku.

Související příspěvky: