Co je medúza?

Obsah

Co je medúza?

Co je medúza?

Medúza je tvor se skutečným kouzlem. Podél oceánských proudů se nechávají unášet po miliony let a byly tu dokonce ještě předtím, než na Zemi žili dinosauři. Medúza je druhé stádium svého životního cyklu, které se projevuje jako volně plovoucí forma se zvonem a žahavými rameny.

Kolik stojí Medúza z medúz?

Z medúz máte poté na výběr z malých, středních a velkých. Jedna malá medúza vás vyjde na 22 dolarů, tedy cca 600 korun s daní, a naopak ta největší až na 55 dolarů, což nám dává 12 stokorun.

Co je tvůrce medúzám?

Hlavním cílem jeho tvůrce je připravit pro medúzy co nejpřirozenější prostředí, což zajišťuje speciální proudění vody uvnitř akvária, které je velmi podobné přirozenému proudění otevřených vod oceánu. Důraz je kladen hlavně na ideální prostředí, kde se bude medúzám dařit a nijak si v něm neublíží.

Je to snadné chovat medúzy?

Pravděpodobně ne, jelikož chovat medúzy není ve skutečnosti tak snadné, jak se může zdát. Nestačí jim pouze voda a potrava, neboť tito zajímaví živočichové jsou vcelku výrazně závislí na prostředí, ve kterém žijí. Jellytank je ovšem navržen tak, aby jeho design nebyl jen pěkný na pohled, ale aby měl zároveň jasný účel.

Související příspěvky: