Jaké jsou normy na manganovou ocelovou desku?

Obsah

Jaké jsou normy na manganovou ocelovou desku?

Jaké jsou normy na manganovou ocelovou desku?

1. Normy ASTM A128, EN X120Mn12 2. DIN 1.3401, JIS SCMnH11 3. Čínská národní norma GB Mn13 Jsme výhradní exportní agenti a distributoři specializující se na vysoce manganové ocelové desky. Jednáme přímo s ocelárnou, jsme schopni nabídnout velmi konkurenční ceny.

Jaké jsou ocelové oceli?

Podle oblasti použití lze oceli rozdělit do následujících skupin: 1 Konstrukční oceli – jsou zpravidla nelegované oceli používané ve strojírenství, stavebnictví, apod. 2 Automatové oceli – jsou uhlíkové oceli se zvýšeným obsahem síry (kolem 0,3 %) a manganu (kolem 1 %), který váže síru na... 3 Betonářské oceli – na armovací drát nebo tyče ve stavebním průmyslu. Většinou... More ...

Jaká je ocel pracovní kalení ocel?

Pracovní kalení ocel - čím větší náraz a oděr získává, tím tvrdší povrch se stává. Ocel zůstává tvárná - jak se opotřebovává povrch - pouze vnější vrstva se zpevňuje. Při pokračujícím nárazu se manganová ocel může vytvrzovat na HB500 výše.

Jaká je tepelná kapacita oceli?

Měrná tepelná kapacita oceli je cca 469 J.kg -1. K -1 (závisí na obsahu příměsí). Bod tavení oceli je přibližně 1539 °C.

Související příspěvky: