Co je součástí přímočaré pily?

Obsah

Co je součástí přímočaré pily?

Co je součástí přímočaré pily?

1 Integrované uložení plátů – Speciální část přímočaré pily, do které si můžete uschovat hned několik náhradních řezných... 2 Vodítko a nástavce – Součástí přímočaré pily mohou být také nejrůznější prvky sloužící pro přesné řezy libovolných tvarů. 3 Nástavec proti vylamování třísek – Speciální plastové vložky obepínající pilový plátek. Díky tomuto doplňku se vyhnete... More ...

Proč se zaražené větry stydí?

Zaražené větry jsou velice častý zdravotní problém, nicméně řada lidí nevyhledá lékařskou pomoc, protože se stydí. Naštěstí ve většině případů nejsou zaražené větry známkou závažného onemocnění a potíže pacienta často odezní sami od sebe, bez nutnosti medicínské léčby.

Jak uvolnit zaražené větry?

Jak uvolnit zaražené větry? Na uvolnění zaražených větrů existuje celá řada různých metod. Nejúčinnější způsob je u každého jiný, a tak je nutné vyzkoušet více níže uvedených postupů a zjistit, který funguje nejlépe a nejrychleji ve vašem případě.

Co jsou větry?

Větry (vulgárně prd či prdy, v odborném názvu se používá i latinské slovo flatus označující též dech či vánek) je označení pro směs plynů, zpravidla nepříjemně zapáchající, produkovanou v trávicím traktu (tento jev se nazývá plynatost či nadýmání odborně meteorismus) a vypuzovanou konečníkem v rámci procesu zvaného flatulence neboli vulgárně prdění; chybí-li tato závěrečná fáze, takzvané zaražené větry mohou působit značné bolesti.

Související příspěvky: