Co symbolizuje strom života?

Obsah

Co symbolizuje strom života?

Co symbolizuje strom života?

Zatímco Strom života symbolizuje různé věci, existují společné znaky, které jsou pro tento symbol napříč několika kulturami společné. Strom života je propojen se vším. Obecně znamená propojení všeho ve vesmíru. Symbolizuje soudržnost a slouží jako připomínka toho, že nejste nikdy sami. Jeho význam představuje to, že jste spojení se světem.

Proč je strom života oblíbený?

Strom života je mezi amulety velmi oblíbený a nošení tohoto symbolu není jen módní trend, pro nositele znamená mnohem víc. Po staletí byl strom života symbolem mnoha kultur po celém světě. Uctívaly ho Egypťané, Číňané, Mayové, křesťané.

Co se týče stromu života?

Propojenost: Strom života představuje, že vše je propojené. Nežijeme ve vakuu, ale jsme spojeni se světem kolem nás. Kruhový aspekt symbolu představuje právě svět a strom v něm. Stabilita a růst: Strom je symbolem stability a růstu.

Co je plodnost stromu života?

Plodnost a rodina: Strom života je symbolem plodnosti v tom, že vždycky najde způsob, jak setrvat a být svěží a zelený. To všechno jsou signály vitality. Pokud toužíte po potomkovi, noste právě tento symbol. Klid a mír: Když se ocitnete pod korunou velkého stromu, vyvolá to ve vás pocit síly, klidu a pohody.

Související příspěvky: