Jaké jsou pláže v Dubaje?

Obsah

Jaké jsou pláže v Dubaje?

Jaké jsou pláže v Dubaje?

Pláže jsou jednou z hlavních atrakcí Dubaje. Jsou písečné, udržované a nabízejí celou řadu aktivit, kterými si můžete zpestřit čvachtání ve vodě. Největší počet pláží se nachází podél ulice Jumeira Road, některé z nich jsou bohužel soukromé, a tak je přístup značně omezen.

Kde jsou bezplatné sprchy na dubajském letišti?

Na bezplatné sprchy na dubajském letišti narazíte v terminálu 1 mezi branami C18 a C22 a v terminálu 3 mezi branami B13 a B19 a mezi gaty A1 a A24. Občerstvení na letišti v Dubaji koupíte v jakoukoliv denní a noční hodinu, McDonald’s, Baskin Robbins i Costa Coffee má otevřeno nonstop.

Kdy si můžete prohlédnout Dubaj?

Prozradím vám, za jakých podmínek si můžete prohlédnout Dubaj. Co se vyplatí vidět, jak se dopravit do města a kolik času je potřeba na prohlídku města. Nemusíte se ničeho bát, stačí následovat červené cedule Connections.

Jaký je čas na přestup na letišti v Dubaji?

Aerolinky Emirates mají stanovenu minimální dobu na přestup na letišti v Dubaji na 75 minut. Letenku s kratším mezipřistáním vám neprodají. Pakliže si budete kupovat letenky ve dvou samostatných rezervacích, doporučuji čas na přestup alespoň 2 hodiny. Situaci řešte na přepážce letecké společnosti, jejíž let jste nestihli.

Související příspěvky: