Jaký byl můj první suchý šampon od schauma?

Obsah

Jaký byl můj první suchý šampon od schauma?

Jaký byl můj první suchý šampon od schauma?

Tento šampon od Schauma byl moje první zkušenost se suchým šamponem a musím přiznat, že jsem byla mile překvapena. Druhý den po umytí mám vlasy už mastné, ale po nanesení tohoto přípravku jsem mohla směle vyrazit do ulic a ušetřit drahocenné minuty (a i klasický šampon).

Jak používat suchý šampon?

Pokud chcete, aby suchý šampon fungoval a vám tak odpadla nutnost mytí vlasů na poslední chvíli, doporučujeme postupovat následovně: 1 Šampon aplikujte jen na mastná místa a jen na pokožku hlavy. 2 Při aplikaci šamponu ve spreji dodržte vzdálenost od vlasů alespoň 15 cm. 3 Po nastříkání šamponu na požadovaná místa jej nechte dvě minutky působit, poté jej vmasírujte do pokožky... More ...

Co je suchý šampon na vlasy?

Suchý šampon je druh šamponu na vlasy, který redukuje mastnotu ve vlasech bez nutnosti použít vodu. Jeho forma je prášková, pudrová, a to i přes to, že drtivá většina dnešních suchých šamponů je ve spreji.

Jaký byl první dojem z suchého šamponu?

Šampon stačilo nanést jen ke kořínkům vlasů a vyčesat a mastnota jako by se ztratila. Na dny, kdy ráno absolutně nestíháte, je to neocenitelný pomocník a v mé koupelně si místo rozhodně našel. První dojem z tohoto suchého šamponu rozhodně nebyl nejlepší.

Související příspěvky: