Jak získat certifikát EFP?

Obsah

Jak získat certifikát EFP?

Jak získat certifikát EFP?

Po dvou letech od získání certifikátu EFA se je možné připravit a složit zkoušku EFP - European Financial Planner, nejprestižnější finančně-poradenský profesní titul, který EFPA EUROPE poskytuje. EFP představuje ucelený kvalifikační standard pokrývající všechny oblasti finančního plánování.

Kde probíhá zkouška certifikátu EFA?

Certifikační zkouška pro získání certifikátu EFA probíhá prezenčně v předem vypsaných termínech za dohledu jmenované zkušební komise. Termíny zkoušek jsou zveřejňovány na stránkách EFPA ČR, a to včetně informace o místu konání a přesném času zahájení zkoušky. Průběh zkoušky se řídí Zkušebním řádem, který najdete v sekci Ke stažení.

Jak nainstalovat kvalifikovaný certifikát?

Váš kvalifikovaný certifikát musí být zobrazen v záložce " Osobní ". Pokud zde Váš certifikát není zobrazen, je třeba ho do datového úložiště Windows nainstalovat. Instalaci provedete dle instrukcí certifikační autority, která certifikát vydala.

Proč se certifikáty vydávají pro tyto oblasti?

Certifikáty se vydávají pro tyto oblasti 1 Stacionární chladicí a klimatizační zařízení, tepelná čerpadla (podle činností se rozlišují 4 kategorie) 2 Stacionární protipožární zařízení 3 Elektrická spínací zařízení More ...

Související příspěvky: