Jaký je rybí olej z tresčích jater?

Obsah

Jaký je rybí olej z tresčích jater?

Jaký je rybí olej z tresčích jater?

Möller´s rybí olej z tresčích jater z Norska 1 Doporučené dávkování:. Dospělí a děti od 3 let: 5 ml denně. Ideálně během jídla (pro rychlejší vstřebatelnost účinných... 2 Složení výrobku:. Rybí olej z jater tresky, DL-alfa-tokoferyl-acetát (vitamin E), antioxidant (extrakt s vysokým obsahem... 3 Skladování:. Skladujte v suchu při 5-25 °C, chraňte před přímým slunečním světlem. More ...

Co je rybí olej?

Rybí olej je tuk, získávaný z rybího masa a dalších tkání různých druhů ryb. Nejvíce ho najdeme v tučných rybách, jako jsou slanečci, tuňáci, ančovičky nebo makrely. Někdy se získává i z rybích jater, jako například olej z tresčích jater. Světová zdravotnická organizace (WHO) doporučuje konzumovat 1 - 2 porce ryb týdně.

Co je purifikovaný rybí olej?

Vysoce purifikovaný rybí olej je excelentním přírodním zdrojem vitamínů A a D a omega-3 mastných kyselin. Olej je vhodný k užívání zejména během zimního období, kdy se nevytváří dostatek vitaminu D v pokožce působením slunce.

Který je nejlepší doplněk stravy s rybím olejem?

Pokud nejíte hodně tučných ryb, může být vhodný doplněk stravy s rybím olejem účinným způsobem, jak si zajistit dostatečný přísun omega-3 mastných kyselin. V tomto článku najdete 13 vědecky ověřených zdravotních účinků rybího oleje a vliv užívání doplňků stravy s rybím tukem na zdraví.

Související příspěvky: