Kdo je řidič vysokozdvižného vozíku?

Obsah

Kdo je řidič vysokozdvižného vozíku?

Kdo je řidič vysokozdvižného vozíku?

Řidič vysokozdvižného vozíku musí být člověk spolehlivý, s prostorovou představivostí, schopný rychlé reakce. K náplni práce řidiče VZV patří kromě jiného: nakládání a vykládání nákladu, upevnění nákladu, ošetřování a kontrola vozidla, objednání větší opravy v servisu, vedení evidence o vozidlu.

Jaký je kurz vysokozdvižného vozíku?

Kurz vysokozdvižného vozíku se rozděluje na několik typů: 1 Vysokozdvižný vozík kurz základní školení (účastník nevlastní řidičský průkaz VZV) 2 Vysokozdvižný vozík kurz opakované školení (každoroční školení vysokozdvižného vozíku v případě zaměstnání odpovídá za... 3 Vysokozdvižný vozík kurz rozšiřující školení (možné rozšíření průkazu VZV na vice skupin např. rozšíření ze... More ...

Jak absolvovat vysokozdvižný vozík?

Kurz vysokozdvižný vozík (VZV) Základním předpokladem k řízení vysokozdvižných manipulačních vozíku je absolvovat kurz na vysokozdvižný vozík.K řízení vysokozdvižných vozíků je nutný řidičský průkaz který rozdělujeme na dvě třídy a několik skupin podle typu vozíku.. Kurz vysokozdvižného vozíku mohou u naší firmy absolvovat jak jednotlivci tak firmy.

Související příspěvky: