Kdo přešla z Battle Royale k Fortnite?

Obsah

Kdo přešla z Battle Royale k Fortnite?

Kdo přešla z Battle Royale k Fortnite?

Mohutná část lidí přešla z PlayerUnknown's Battleground (PUBG) k Fortnite, proto někteří z nových hráčů zkušenosti s Battle Royale módem měli. Po několika seskocích z autobusu jsme bylo schopni trefit z metru maximálně skálu, ale nic jiného. Po desítkách hodin strávených s ovladačem v ruce pochopíte, co se od vás ve Fortnite předpoklád.

Jak se dozvědět o Fortnite?

Jestliže chcete vědět o Fortnite mnohem více a dozvědět se zajímavé informace, nezapomeňte si prohlédnout podrobnější přehled příspěvků, které jsme o Fortnite pro vás již dříve připravili. Jestliže se nepletu, momentálně stojí Battle Pass, který ovlivní vaše hraní po dobu zhruba 70 dní, 950 V-bucks.

Jak dlouho trvá Sezóna Fortnite?

Sezóna trvá 2 měsíce, tudíž jednoduše si spočteme, že by vás měl Fortnite vyjít na 1076 Kč ročně s tím, že vám 200 V-bucks zůstane po zúčtování na účtu. Tak to ale není! Jelikož je Fortnite od Epic Games zdarma, nemusíte v klientovi (ve hře) žádné kosmetické úpravy vašich postav pořizovat.

Kdy jsme začali s Fortnite?

Když jsme začínali s Fortnite od Epic Games, samotní jsme nevěděli, do čeho vlastně jdeme. Bez předešlých informací si hrstka z nás stáhla Fortnite na PC a někteří z nás také do PlayStation 4 konzole. Mohutná část lidí přešla z PlayerUnknown's Battleground (PUBG) k Fortnite, proto někteří z nových hráčů zkušenosti s Battle Royale módem měli.

Související příspěvky: