Co se platí v Rusku?

Obsah

Co se platí v Rusku?

Co se platí v Rusku?

Peníze a ceny v Rusku 1 Rubl. V Rusku se platí rublem, jehož ISO kód je RUB a běžně se značí symbolem ₽. Jeden rubl se dělí na 100 kopějek. 2 Směnárny a platba kartou. Směnáren je velké množství ve městech, rozhodně se nedoporučuje měnit od lidí na ulici. Mohou... 3 Kolik co stojí. Rusko stále patří mezi destinace, kde je levněji než u nás. Ceny v Moskvě a Petrohradě jsou na... More ...

Jaké jsou ceny v ruském rublu?

Terri Simpson nedávno navštívil Rusko a připravil Tento článek o cenách v Rusko. Zjistěte, jaké jsou průměrné ceny v Rusko, včetně cen potravin, restaurací, piva, ubytování, dopravy a dalších. Jaká měna se používá v Rusko? Měna Rusko je ruský rubl (RUB). 1₽ (rouble) je rozdělena do 100 к (kopeyka).

Jaký je ruský rubl?

Aktuální směnný kurz ruský rubl (RUB) je: $1 USD = 74 RUB, 1 CZK = 3.50 RUB. (Aktualizovaná data: dnes) Méně populární bankovky jsou: 10, 5. Pro 1 česká koruna můžete získat: 3.47RUB ruský rubl (RUB) Za 1$ americký dolar (USD) můžete získat: 73.65RUB ruský rubl (RUB) Za 1€ Euro dostanete: 89.27RUB ruský rubl (RUB)

Jaké jsou ubytovací ceny v Rusku?

Ceny základních produktů v roce Rusko jsou nižší než v Česko. Za nákupy v Rusko zaplatíte 1.28 krát míň než v Česko. Průměrná ubytovací cena v Rusko se pohybuje od: 281 CZK (975 RUB) v hostelu po 833 CZK (2,800 RUB) v 3 hvězdičkovém hotelu. Cena za noc v luxusním hotelu v Rusko je asi 3,200 CZK (11,000 RUB) .

Související příspěvky: