Jak nastavit vyhledávání v prohlížeči?

Obsah

Jak nastavit vyhledávání v prohlížeči?

Jak nastavit vyhledávání v prohlížeči?

Na malém vyhledávacím panelu v pravém horním rohu prohlížeče klikněte na ikonu vyhledávání . Klikněte na Změnit nastavení vyhledávání. V sekci Výchozí vyhledávač vyberte Google. Spusťte prohlížeč Safari. Klikněte na vyhledávací pole. V levém rohu vyhledávacího pole klikněte na ikonu lupy. Vyberte možnost Google. Spusťte aplikaci prohlížeče.

Jak nastavte vyhledávač Google?

Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač. Vyhledávejte kdekoli na webu přímo z adresního řádku. Zvolte první možnost. Akci dokončete stisknutím tlačítka Přidat. Umístěte Google na svou úvodní obrazovku. Získejte aplikaci Vyhledávání Google. Je to nejrychlejší a nejsnadnější způsob přístupu k Vyhledávání Google.

Jak získat Vyhledávání Google?

Umístěte Google na svou úvodní obrazovku. Získejte aplikaci Vyhledávání Google. Je to nejrychlejší a nejsnadnější způsob přístupu k Vyhledávání Google. Nastavte si Google jako výchozí vyhledávač. Vyhledávejte kdekoli na webu přímo z adresního řádku. Vyhledávání Google je nainstalováno, ale není nastaveno jako výchozí vyhledávač.

Jak nastavit vyhledávání v Google Chrome?

Nastavení Googlu jako výchozího vyhledávače. Chcete-li při každém vyhledávání dostávat výsledky od Googlu, nastavte si Google jako výchozí vyhledávač. Pokud váš prohlížeč není níže uveden, informace o změně nastavení vyhledávání najdete v jeho nápovědě. Spusťte Google Chrome.

Související příspěvky: