Co je Google Chrome?

Obsah

Co je Google Chrome?

Co je Google Chrome?

Google Chrome je open source webový prohlížeč vyvinutý společností Google. Vychází ze součástí jiných open-source aplikací, včetně WebKitu a Mozilly, a je zaměřen na zlepšení stability, rychlosti a bezpečnosti s jednoduchým a efektivním uživatelským rozhraním. Zobrazovací jádro prohlížeče je založeno na jádru WebKit.

Kdo je webový prohlížeč Google Chrome?

Internetový prohlížeč od Googlu. Google Chrome je open source webový prohlížeč vyvinutý společností Google. Vychází ze součástí jiných open-source aplikací, včetně WebKitu a Mozilly, a je zaměřen na zlepšení stability, rychlosti a bezpečnosti s jednoduchým a efektivním uživatelským rozhraním.

Kdo je internetový prohlížeč od společnosti Google?

Internetový prohlížeč od společnosti Google. Internetový prohlížeč od společnosti Google. Google Chrome je internetový prohlížeč od společnosti Google, který byl vytvořen pro rychlejší, snažší a bezpečnější používání Internetu. Je založený na vykreslovacím jádru Blink, odvozeném od jádra WebKit.

Jak vznikl internetový prohlížeč Google Chrome?

Google Chrome je internetový prohlížeč od společnosti Google, který byl vytvořen pro rychlejší, snažší a bezpečnější používání Internetu. Je založený na vykreslovacím jádru Blink, odvozeném od jádra WebKit.

Související příspěvky: