Proč je DNS server zdarma?

Obsah

Proč je DNS server zdarma?

Proč je DNS server zdarma?

DNS server je zcela zdarma a nevyžaduje žádné instalace. Zatímco ostatní poskytovatelé DNS serverů také pomáhají při otevírání geo-omezeného obsahu, DNS.Watch se věnuje výhradně tomuto účelu, a proto zde budete mít nejlepší neomezený internetový zážitek .

Jak použít alternativní servery DNS?

Naštěstí dnes mnoho společností poskytuje bezplatné a veřejné servery DNS, které můžeme použít, aniž by nás to stálo cent. Pokud chcete využívat výhod alternativních serverů DNS, zde je 7 nejlepších serverů DNS, které můžete použít: 1. Cloudflare DNS

Jak jsou DNS servery chráněny proti útokům?

Podporují také nejnovější technologie a bezpečnostní mechanismy, jako jsou DNS servery IPv6 a DNSSEC. Jejich servery DNS jsou také dobře chráněny proti útokům DoS a útokům při otravě cache. Za zmínku stojí, že služba Public DNS Google nevykonává žádné blokování ani filtrování žádostí o DNS, jak to dělají některé další služby.

Existuje spousta serverů DNS, které můžete použít pro každou službu?

Existuje spousta veřejných serverů DNS, které můžete použít, ale nebudou se obtěžovat zmínit je všechny jako top 5 až 10 bude pokrývat potřeby téměř všichni. Některé servery DNS poskytují další výhody, jako je filtrování phishingových podvodů, blokování porno stránek atd. A určitě uvádím funkce pro každou službu.

Související příspěvky: