Můžete propojit aplikaci Outlook se serverem Exchange?

Obsah

Můžete propojit aplikaci Outlook se serverem Exchange?

Můžete propojit aplikaci Outlook se serverem Exchange?

Typická společnost může propojit aplikaci Outlook se serverem Exchange a všichni mohou sdílet stejný adresář a kalendáře, což je skvělý nástroj pro spolupráci na úrovni podnikové úrovně. Bohužel, většina lidí nemá server Exchange nastavený v jejich domů a pravděpodobně ani neví, co to je.

Jak funguje Outlook v domácím počítači?

Ale je to v pořádku, aplikace Outlook funguje stejně dobře ve vašem domácím počítači a stále bude poskytovat všechny funkce, které z něj činí tak silný nástroj pro produktivitu: e-mail, úkoly, schůzky, adresáře a mnoho dalšího! Aplikace Outlook vás nebude oslňovat při prvním otevření.

Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma?

Jak získat Microsoft Outlook 100% zdarma. Přejděte přímo na web Office kliknutím na tlačítko STÁHNOUT (DOWNLOAD) na postranním panelu. (Nedojte ke stažení, ale budete přesměrováni na stránku Office.) Klikněte na PŘIHLÁSIT SE (SIGN IN). Přihlaste se nebo si vytvořte bezplatný účet Microsoft.

Jak opravit Outlook na počítači?

V seznamu nainstalovaných programů klikněte pravým tlačítkem na Microsoft Office 2016, Microsoft Office 2013 nebo Microsoft Office 2010 a pak vyberte opravit. Při instalaci Outlooku se na počítači nainstaluje také nástroj pro opravu doručené pošty (scanpst.exe).

Související příspěvky: