Co je rodinné sdílení na Netflix?

Obsah

Co je rodinné sdílení na Netflix?

Co je rodinné sdílení na Netflix?

Netflix rodinné sdílení jako takové nenabízí, cena jeho tarifů se ale odvíjí od počtu zařízení, na kterých můžete pořady sledovat – při nejvyšším tarifu v ceně 319 korun lze filmy i seriály sldovat až na čtyřech různých zařízeních. Sdílení hesla k Netflixu s přáteli, spolubydlícími nebo členy rodiny je běžná a rozšířená praxe, vedení streamovací služby je ale trnem v oku. Netflix sice nabízí vytvoření až pěti dalších účtů ...

Jak najít další pořad na Netflixu?

Pokud chcete najít nějaký další pořad, vyhledejte ho podle názvu, nebo si projděte doporučení od Netflixu. Jakmile se začnete dívat a hodnotit pořady, naše doporučení pro vás najdou na Netflixu obsah, který by se vám mohl líbit.

Co je to Netflix?

Pokud jste se ještě nezaregistrovali a chtěli byste se dozvědět další informace, přejděte do sekce Co je to Netflix? Když otevřete aplikaci nebo webové stránky Netflix a vyberete možnost Přihlásit se, dostanete se do svého účtu a můžete se začít dívat na seriály a filmy.

Jak stáhnu aplikaci Netflix?

Pokud ještě nemáte aplikaci Netflix, přejděte do sekce Jak stáhnu aplikaci Netflix? Můžete vytvořit profily pro jednotlivé členy domácnosti, aby se mohli dívat na Netflix upravený přesně pro jejich potřeby. Váš účet může mít až pět profilů a pro každý z nich pak můžete nastavit věkové omezení.

Související příspěvky: