Jaké rostliny působí na motýly?

Obsah

Jaké rostliny působí na motýly?

Jaké rostliny působí na motýly?

Z trvalek působí na motýly doslova magnetickou silou především hvězdnice. Existuje jich celá řada druhů, některé kvetou na počátku léta a jiné až na podzim. Pestrá směska těchto rostlin zajistí neustálý zdroj nektaru přitahující motýly po několik měsíců.

Kde kvetou motýly?

Existuje jich celá řada druhů, některé kvetou na počátku léta a jiné až na podzim. Pestrá směska těchto rostlin zajistí neustálý zdroj nektaru přitahující motýly po několik měsíců. Dalšími magnety motýlů jsou všechny vonné druhy hluchavkovitých, hvězdicovitých a bobovitých rostlin.

Jak se přitahují roje motýlů?

Sice přitahují roje motýlů nejspolehlivěji, protože se na jednom místě nahromadí řada nektarem překypujících květů, ale vysazovat můžeme také roztroušeně jednotlivé rostliny po celé zahradě. S babočkami, okáči a otakárky se pak budeme setkávat sporadicky na mnoha místech. Motýli skutečně milují určité dřeviny a trvalky, jimž se nevyhnou.

Proč byste měli jíst banány každý den?

5 důvodů, proč byste měli jíst banány každý den 1 Nejlepší zdroj energie. Pomáhají tedy dodat rychlou energii pro vaše svaly, srdce a mozek. Toho využívají především... 2 Pomůže trávicím potížím všeho druhu. Banány taky obsahují hodně vlákniny, která podporuje správný chod potravy ve... 3 Ideální doplněk při hubnutí. Banány se k hubnutí hodí hned z několika důvodů. More ...

Související příspěvky: