Jak připravit kuřecí kapsu?

Obsah

Jak připravit kuřecí kapsu?

Jak připravit kuřecí kapsu?

POSTUP 1 Kuřecí prsa omyjeme a ostrým nožem nařízneme kapsu. 2 Do ní vložíme plátek nivy. 3 Poté kuřecí prsa osolíme, opepříme a posypeme sladkou mletou paprikou. 4 Na pánvi rozehřejeme olej a dáme na něj opéci kuřecí kapsy. 5 Přidáme nakrájenou cibuli. 6 Mírně podlijeme vodou, chvíli podusíme, až se voda vydusí a kuřecí maso je měkké. 7 Jako příloha se k tomuto jídlu hodí americké brambory.

Jak připravit kuřecí kostku?

Kuřecí kostky a 1/3 hrnku kukuřičného škrobu dejte do sáčku, zatáhněte a protřepejte, aby se maso krásně obalilo. Velkou pánev zakápněte olejem, přidejte kuře a orestujte dohněda a maso propečte. Přilijte omáčku a promíchejte. Zasypejte chilli vločkami a podávejte s rýží.

Jak posílit kuřecí vývar?

Jak posílit kuřecí vývar 1 Zbytky z jednoho kuřete (kostra, krk, křídla, drůbky) 2 ½ lžičky soli 3 1 velká cibule 4 100 g celerové bulvy (zbytek nakrájejte a uložte do mrazáku, použijete při přípravě příštího vývaru) 5 1 mrkev 6 2 stroužky česneku 7 1 rajče (může být i konzervované) 8 2 hřebíčky 9 2 bobkové listy 10 5 kuliček pepře 11 5 kuliček nového koření More ...

Související příspěvky: