Proč je lískové máslo účinné?

Obsah

Proč je lískové máslo účinné?

Proč je lískové máslo účinné?

Lískové máslo se 100% obsahem lískových oříšků může být velmi účinnou prevencí před mnoha civilizačními chorobami, jako je rakovina nebo kardiovaskulární onemocnění. To vše zejména díky vyváženému poměru nasycených a nenasycených tuků, které snižují obsah špatného cholesterolu v krvi.

Je máslo zdravé nebo ne?

Je máslo zdravé nebo ne? Ve výživě je jen málo kontroverznějších témat než máslo a zdraví. Zatímco někteří odborníci stále tvrdí, že máslo zvyšuje hladinu cholesterolu v krvi a ucpává cévy, jiní říkají, že je naopak chutnou a zdravou potravinou, kterou se nemusíme bát zařadit do našeho jídelníčku.

Proč si vyberete máslo s syrovátkovým izolátem?

● pokud si vyberete máslo obohacené o syrovátkový izolát, máte jistotu, že toto oříškové máslo obsahuje kvalitní bílkoviny s menším poměrem tuků, laktózy a větším podílem bílkovin (od 90 do 98%) Proteinové máslo se zvýšeným obsahem bílkovin je vhodné konzumovat během objemové fáze, ale také v rámci diety.

Můžete použít mandlové máslo jako pomazánku na zdravé pečivo?

Mandlové máslo můžete konzumovat jako pomazánku na zdravé pečivo nebo ho přimíchat do proteinů, receptů různých sladkých pamlsků či použít jako součást smoothie a jogurtů. Nebo ochutnejte mandlové máslo s banánem a čokoládou, to je kombinace, které podlehli i ti nejvytrvalejší.

Související příspěvky: