Kdo se vrací do Švýcarska v létě?

Obsah

Kdo se vrací do Švýcarska v létě?

Kdo se vrací do Švýcarska v létě?

V létě si na své přijdou hlavně turisté, horolezci a cykloturisté, kteří milují nádherná alpské panoramata a fascinující přírodu. Švýcarsko však nejsou jen Alpy, ale i celá řada nádherných historických měst, galerií a muzeí.

Kde se nachází Švýcarsko?

Okouzlující alpské scenérie, malebné vesničky a starobylá města dělají ze Švýcarska zemi s pohádkovým kouzlem, do které se budete chtít neustále vracet. Švýcarsko leží mezi Bodamským jezerem na severovýchodě, Ženevským jezerem na západě, Horním a Alpským Rýnem na východě a Rýnem na severu, Jurou na severu a jižními Alpami.

Kde dovolená ve Švýcarsku?

Dovolená ve Švýcarsku je zaručeně výjimečným zážitkem. Okouzlující alpské scenérie, malebné vesničky a starobylá města dělají ze Švýcarska zemi s pohádkovým kouzlem, do které se budete chtít neustále vracet.

Kde leží Švýcarsko?

Švýcarsko leží mezi Bodamským jezerem na severovýchodě, Ženevským jezerem na západě, Horním a Alpským Rýnem na východě a Rýnem na severu, Jurou na severu a jižními Alpami. Švýcarsko sousedí s Itálií, Francií, Německem, Rakouskem a Lichtenštejnskem.

Související příspěvky: