Kde můžete streamovat hry na PS4 Pro?

Obsah

Kde můžete streamovat hry na PS4 Pro?

Kde můžete streamovat hry na PS4 Pro?

Streamovat můžete na PS4 Pro až v rozlišení 1080p při 60fps (na původní PS4 jen v 720p při 60fps), v tomto samém rozlišení pak můžete i nahrávat i momentky z hraných her.

Jaký je Výkon konzole PS4 Pro?

Nejprve bych zmínil několik technických detailů. Konzole PlayStation 4 Pro má opět procesor AMD Jaguar, který ale nově běží na 2.1 GHz (původní verze 1.6 GHz). Největšího vylepšení se dočkala grafická karta. Ta měla v původní verzi výkon zhruba 1.84 TFLOPs, u konzole PS4 Pro to je 4.2 TFLOPs, takže více než dvojnásobné navýšení výkonu.

Co je PS4 Slim?

PS4 Slim je stejná fantastická konzola, kterou už známe, ale v mnohem hezčím balení. Pomohla ti tato recenze? Ano 0 Tenčí než předtím, aktualizovaná PlayStation 4 posiluje herní platformu Sony. Pomohla ti tato recenze?

Co nabízí konzole PlayStation 4 pro?

Konzole PlayStation 4 Pro tedy nabízí u vybraných her 4K rozlišení, ale velmi důležitou součástí je i HDR, tedy vysoce dynamický rozsah zobrazení, takže pokud máte televizi, která tuto novou technologii podporuje, měli byste se u vybraných her dočkat širší rozsah barev a kontrastů, výsledkem čehož je reálněji a přirozeněji vypadající obraz.

Související příspěvky: