Co je číslo dva?

Obsah

Co je číslo dva?

Co je číslo dva?

Charakteristika čísla dva Číslo dva je číslo symbolizující intuici, rovnováhu, soucit, cit, diplomacii, spolupráci, schopnost vcítit se do druhých, ženský princip a pasivitu. Dvojka je také nositelem ohleduplnosti, společenskosti, sociálního cítění, snahy o soulad a harmonii stejně jako číslo přizpůsobivosti.

Kdy sčítáte číslo 5?

1980, má te životní číslo 5. K výsledku jednoduše dojdete tak, že sčítáte všechna čísla v datu narození tak dlouho, než dostanete číslo jednociferné. V našem případě tedy: 2+3+1+9+8+0 = 23 a dále 2+3 = 5. Ale pozor, pokud vám po sečtení vyjde číslo 11, dále už nesčítejte!

Proč je číslo jedna unikátní?

V numerologii jde totiž o velmi unikátní číslo, které má své speciální vibrace. 2. Lidé s životním číslem jedna přicházejí na svět s nezávislou povahou a zvídavou myslí. Všechno, čeho v životě dosáhnou, získají díky vlastnímu úsilí. Od malička se učí nespoléhat na druhé, a proto jsou mnohem odolnější než ostatní.

Jsou to lidé, kteří dostali životní číslo tři?

4. Jedinci, kteří dostali do vínku životní číslo tři, jsou obdařeni obrovským potenciálem tvůrčí energie. Cítí neustálou potřebu zabývat se nějakou činností a jen málokdy se obejdou bez dostatečného množství přátel. Jsou otevření a čestní a nechybí jim originální smysl pro humor, což z nich činí velmi oblíbené společníky.

Související příspěvky: