Jaká je maximální váha zavazadla do letadla?

Obsah

Jaká je maximální váha zavazadla do letadla?

Jaká je maximální váha zavazadla do letadla?

Celková garantovaná váha standardních zavazadel činí 32 Kg o rozměrech 203 cm. Balíček Standard: - celková váha zavazadla do letadla zde nesmí přesáhnout 15 kg - rozměry kufru do letadla (či jiného zavazadla) nesmí přesáhnout součet 203 cm, tzn. součet jeho délky, šířky a hloubky nepřesáhne 203 cm

Jaká je maximální povolená hmotnost palubního zavazadla?

Balíček Standard a Value: - maximální povolená hmotnost palubního zavazadla je zde stanovena na 8 kg - pro bezproblémové přijetí do letadla nesmí přesahovat palubní zavazadlo rozměry 55 cm x 45 cm x 25 cm, a to včetně držadla, koleček, postranních kapes apod.

Jaké jsou rozměry zavazadla do letadla?

Dodržení podmínek konkrétního dopravce je nezbytnou podmínkou pro bezproblémové odbavení, proto je nutné se na limity předem informovat. Rozměry zavazadla do letadla, které si s sebou berete jako příruční, musí mít maximální rozměry 55cm x 45cm x 25cm.

Jaké jsou limity zavazadel v letecké přepravě?

Váhové a rozměrové limity zavazadel v letecké přepravě se liší podle příslušného dopravce a třídy, v níž cestujete. Dodržení podmínek konkrétního dopravce je nezbytnou podmínkou pro bezproblémové odbavení, proto je nutné se na limity předem informovat.

Související příspěvky: