Kdy začaly močové měchýře potíže?

Obsah

Kdy začaly močové měchýře potíže?

Kdy začaly močové měchýře potíže?

Moje potíže s močovým měchýřem začaly už v dětství, ale postupně se zlepšovaly. Vrátily se v období, kdy jsem byla těhotná a musela jsem dokonce ležet v porodnici na udržování. Můj vztah a manželství bylo provázeno hádkami a obviňováním. Byli jsme mladí a plní vášně, energie a tu jsme investovali do stálých hádek.

Co dělat při výplaších močového měchýře?

Při výplaších močového měchýře (odborně instilacích) podáváme do měchýře látku, která má snížit riziko, že se nádor bude v budoucnu v močovém měchýři opakovat. Výplach provádíme ambulantně obvykle několikrát po sobě v týdenních intervalech.

Co je vývod močového měchýře?

V současné době existují 3 základní možnosti: 1 vývod pro moč - v tomto případě vytváříme ve stěně břišní vývod pro moč za použití krátkého úseku střeva. Vývod je... 2 tzv. náhrada močového měchýře - vytvoříme z části střeva nový močový měchýř, do kterého vyústíme močovody (kanálky,... 3 vyústění moči do konečníku - pacient pak močí konečníkem, kde se moč mísí se stolicí. More ...

Jak funguje močový měchýř?

Slouží jako rezervoár moče, než odejde z těla ven. Prázdný močový měchýř leží na dně pánevní dutiny, při naplnění se mnohonásobně zvětší a zasahuje až do břišní dutiny. Močový měchýř v sobě hromadí odpadní látky a následně je vyloučí z těla ven. Je to taková odpadní voda z těla.

Související příspěvky: