Jak připravit hotovou bramborovou kaši?

Obsah

Jak připravit hotovou bramborovou kaši?

Jak připravit hotovou bramborovou kaši?

Hotovou bramborovou kaši vylaďte... 1 smetanou: přidejte místo části mléka 30% smetanu. Kaše bude krémovější a jemnější. 2 mrkví: někdo kaši bez mrkve ani nevaří. Oloupanou ji vařte rovnou s bramborami. 3 česnekem: 6 prolisovaných stroužků bohatě postačí. 4 brokolicí: uvařené růžičky brokolice rozmixujte vedle a poté je přidejte k rozšlehaným bramborám. More ...

Jak na přípravu bramborové kaše?

Na závěr nezapomeňte kaši ochutnat a případně dochutit solí. Pokud vám sepsaný postup nestačí a chcete se podívat na přípravu bramborové kaše pěkně krok po kroku včetně užitečných tipů, které by se vám na přípravu kaše mohly hodit, podívejte se na video v úvodu článku. Milujete brambory?

Jak připravit bramborovou kašili?

Bramborová kaše v 5 krocích 1 Brambory oloupejte a pokrájejte do hrnce s osolenou vodou a uvařte do měkka. 2 Uvařené brambory nechte chvíli vypařit a pomocí lisu na brambory prolisujte do hrnce. 3 Přidejte máslo a zašlehejte pomocí ručního šlehače. 4 Když budete mít zašlehané máslo, přilijte mléko a vyšlehejte hladkou kaši. 5 Na závěr nezapomeňte kaši ochutnat a případně dochutit solí.

Jak připravit brambory?

1. Brambory oloupejte a pokrájejte do hrnce s osolenou vodou a uvařte do měkka. 2. Uvařené brambory nechte chvíli vypařit a pomocí lisu na brambory prolisujte do hrnce. 3. Přidejte máslo a zašlehejte pomocí ručního šlehače.

Související příspěvky: