Kdy je let VFR prováděn?

Obsah

Kdy je let VFR prováděn?

Kdy je let VFR prováděn?

Letadlo pojíždějící na provozní ploše letiště musí dát přednost letadlu, které vzlétá nebo se chystá vzletět. S výjimkou vzletu a přistání nebo s výjimkou povolení vydaného Úřadem pro civilní letectví, let VFR nesmí být prováděn: kdekoliv jinde než je stanoveno v a) ve výšce ne nižší než 150 m (500 ft) nad zemí nebo vodou.

Jak zjišťovat chybu v VFR příručce?

V případě zjištění chyby nebo nesrovnalostí v údajích, které by přesto mohly být zjištěny, stejně jako jakákoliv korespondence související s VFR příručkou kontaktujte: VFR-SUP 16/18 Heliport HEMS Domažlice - provoz pouze VFR den.

Jak je VFR příručka sestavována?

VFR příručka je sestavována tak, aby informace dodané odpovědnými subjekty na středisko AIM byly publikovány tak přesně a kompletně, jak byly dodány. V případě zjištění chyby nebo nesrovnalostí v údajích, které by přesto mohly být zjištěny, stejně jako jakákoliv korespondence související s VFR příručkou kontaktujte:

Jak získat informace z VFR příručky?

1.1.3 Piloti letů VFR, hodlající provést mezinárodní let, musí vzít na vědomí, že informace obsažené v této příručce neobsahují pravidla a postupy, které se aplikují v zahraničí a musí proto získat informace z AIP nebo VFR příručky příslušného státu.

Související příspěvky: