Jak změnit želvu?

Obsah

Jak změnit želvu?

Jak změnit želvu?

Pokud už vlastníte želvu a je dlouhodobě navyklá na Vámi nastavené podmínky je zdravá, prospívá a prostě Vám soužití vyhovuje....nedoporučuje se náhle razantně změnit cokoliv po přečtení třeba těchto stránek. Pokud se rozhodnete pro změnu tak ano, ale pomalu a opatrně.

Jak se projevuje útlum želv?

Útlum - S nástupem léta, letních teplot a nejdelších dnů začíná období stagnace kdy pozorujeme u želv menší apetit, želva přestane přirůstat, více pospává a v dobách největších veder zalézá do stínu a venku ji vidíme hlavně v ranních a večerních hodinách.

Je to bezproblémová želva?

Je to bezproblémová želva která může být i 4. nejteplejší měsíce ve venkovním výběhu bez nějakých problémů v našich zeměpisných šířkách. Jediné s čím se musí počítat je nutnost vnitřního vytápěného výběhu během ostatních měsíců a pro 1 dospělce je minimum 1,5 x 1,5 m což je někdy problém.

Jaký druh želvy mám pořídit?

Mezi ně patří složení stravy, světelné a tepelné podmínky, kvalita a délka zimního spánku (pokud jde o druh který ho potřebuje), vlhkost a chovná ubikace. 1. Jaký druh želvy si mám pořídit? 2. Přivezli jsme želvu domů jak dál? 3. Čím krmit suchozemskou želvu? 4. Jaký substrát použít do terária? 5. Jaké použít osvětlení a teploty v teráriu? 6.

Související příspěvky: