Kdo je největší americký bankovní účet?

Obsah

Kdo je největší americký bankovní účet?

Kdo je největší americký bankovní účet?

Mezi největší americké banky patří Bank of America, Citi, Wells Fargo, Chase a HSBC. Americké účty se moc neliší od těch našich, setkat se můžete se dvěma základními typy: V překladu znamená šekové konto, nicméně jde o běžný bankovní účet.

Jaké jsou americké účty?

Americké účty se moc neliší od těch našich, setkat se můžete se dvěma základními typy: V překladu znamená šekové konto, nicméně jde o běžný bankovní účet. Bezplatnou součástí účtu je přístup k internetovému bankovnictví a debetní karta. Debetní znamená, že můžete utrácet pouze peníze, které máte na svém účtu.

Kdo je největší bankomat v USA?

Výhodou národních bank je dostupnost poboček nebo bankomatů napříč celými USA, u menších bank je počet vlastních bankomatů nižší. A za výběry z cizích bankomatů se bohužel obvykle platí 1 – 4 dolary. Mezi největší americké banky patří Bank of America, Citi, Wells Fargo, Chase a HSBC.

Jak založit účet v USA?

Stačí zajít na pobočku kterékoliv banky, nebo zkusit založit účet online. Při zakládání účtu v USA budete potřebovat minimálně následující doklady, některé banky mohou případně vyžadovat další: Téměř každá americká banka má v nabídce účet bez poplatků určený studentům.

Související příspěvky: