Proč uživatelé nemohou zobrazit zprávy na Facebook Messenger?

Obsah

Proč uživatelé nemohou zobrazit zprávy na Facebook Messenger?

Proč uživatelé nemohou zobrazit zprávy na Facebook Messenger?

1. uživatelé nemohou zobrazit zprávy odeslané jinými. 2. uživatelé nebudou moci odesílat ani přijímat zprávy. 3. největší problém, kterým čelí uživatelé je Facebook Messenger nefunguje, což je shazovat nebo udržuje zmrazení. Tyto problémy jsou však řešitelné.

Proč lidé posílají zprávy na Facebook Messenger?

Nyní lidé mohou posílat zprávy nezávisle na FB nebo Facebook stránky. Na vašem kontaktu pomocí Facebook Messenger můžete lidem posílat zprávy, fotografie, videa. Nicméně někteří uživatelé zažívají málo problémů s Facebook Messenger.

Jak vymazání mezipaměti Facebook Messenger?

Níže jsou uvedeny kroky, které můžete použít k vymazání mezipaměti Facebook Messenger: Krok 1. Ujistěte se, že Facebook Messenger není spuštěna na pozadí. Pokud je blízko, jak to bude vždy kontrolovat dostupnost nových aktualizací a přidat nové mezipaměti. Step2. Nyní přejděte na nastavení a přejděte k správce aplikace.

Co můžete udělat, když App Facebook Messenger nepracuje?

Zatímco app Facebook Messenger můžete vidět všechny zprávy, které potřebujete snadno, může být instance, když app nebude fungovat, jako by ji chtěl. Tak co můžete udělat, je-li aplikace nepracuje správně?

Související příspěvky: