Co je směs tekutiny do pneumatiky?

Obsah

Co je směs tekutiny do pneumatiky?

Co je směs tekutiny do pneumatiky?

Obsahuje obvykle sprej (směs tekutiny a stlačeného vzduchu) v tubě, která se po protřepání připevní na ventilek pneumatiky a její obsah se manuálně vžene do pneumatiky. Ta musí stát dírou dolů, aby do ní směs mohla natéct.

Jaké jsou nejlevnější zimní pneumatiky?

Proto jsme pro vás zimní pneumatiky rozdělili do tří kategorií: 1 Nejlevnější zimní pneumatiky mohou být napodobeninami dražších modelů. Rozdíl v ceně mezi nimi bývá kolem pěti set korun. 2 Zimní pneumatiky s nejlepším poměrem cena/výkon jsou spolehlivými výrobky renomovaných firem, užívají však levnějších... 3 Nejdražší zimní pneumatiky logicky nabízejí tu nejvyšší kvalitu... More ...

Jak opravit vyfouklá pneumatika?

Vyfouklá pneumatika může zkomplikovat život každému řidiči, obzvláště tehdy, když v kufru auta nemá náhradní kolo. Pro takové případy je dobré vědět, jak si s defektem poradit i bez rezervy. Způsobů je hned několik. Když zjistíte, že jste na cestě píchli, není třeba se hned hroutit.

Co je značka dojezdových pneumatik?

DSST, SSR, ZP, RFT, ROF, EMT, ZPS, HRS, RSC - označení pro samonosné technologie dojezdových pneumatik, sloužících jako náhrada rezervy. Dunlop - značka výrobce pneumatik. E - označení pro optimalizovaný valivý odpor, který je doporučovaný u elektrických aut.

Související příspěvky: