Co jsou rozdíly mezi psy?

Obsah

Co jsou rozdíly mezi psy?

Co jsou rozdíly mezi psy?

Jak Coren, tak rozhodčí přitom jedním hlasem dodávají, že mezi individuálními psy jsou velké rozdíly, často větší než mezi plemeny. První kategorie: jde o nejchytřejší psy, kteří se naučí nový příkaz rychleji než za 5 opakování a uposlechnou ho v 95 procentech případů.

Kdo je nejlepším psychologem psí inteligence?

Psycholog Stanley Coren je expertem na různé druhy inteligence, lidské i zvířecí. V knize The Inteligence of Dogs popsal na základě rozsáhlé studie, která psí plemena jsou nejchytřejší. Coren se věnoval pouze jedné stránce psí inteligence, tzv. pracovní inteligenci.

Kdo jsou nejlepší pracovní psy v Chesapeake Bayu?

Třetí kategorie: Jde o nadprůměrně dobré pracovní psy, kteří se nový trik naučí za 15–25 opakování a poslouchají asi v 70 procentech případů. 33. Chesapeake Bay retrívr 33.

Jaká jsou nejhloupější plemena?

Chlupatí géniové: Jaká jsou nejchytřejší a nejhloupější psí plemena? 1 Co změřila psí psychologie. Inspirovat se můžete třeba výsledky výzkumu psychologa Stanleyho Corena, který popsal... 2 Border kolie. Border kolie je ovčácké plemeno, které svým zjevem připomíná roztomilého voříška. Nedejte se zmást, z... 3 Pudl. V testech pracovní inteligence šlape borderkám na paty pudl. More ...

Související příspěvky: