Co je kniha?

Obsah

Co je kniha?

Co je kniha?

Kniha je sešitý nebo slepený svazek listů nebo skládaný arch papíru, kartonu, pergamenu nebo jiného materiálu, popsaný, potištěný nebo prázdný s vazbou a opatřený přebalem.. Kniha je též literární práce nebo hlavní oddíl této práce. Kniha publikovaná v elektronické formě se nazývá elektronická kniha (e-kniha) nebo e-book.

Které jsou nejlepší knihy pro děti?

Mezi nejlepší knihy pro děti a nejlepší knihy všech dob patří oblíbená série Harry Potter od Joanne K. Rowlingové, která se prakticky ihned po vydání stala světovou celebritou. První díl Harry Potter a Kámen mudrců pojednává o jedenáctiletém chlapci, jenž si myslel, že je obyčejný kluk jako každý jiný.

Jsou to nejlepší knihy, které stojí za přečtení?

Nejlepší fantasy knihy, které rozhodně stojí za přečtení 1 Harry Potter. Nebyl by to správný žebříček nejlepších fantasy knih, kdybychom nezačali s oblíbeným čarodějnickým učněm,... 2 Pán prstenů. V žebříčku nejlepších knih samozřejmě nemůže chybět ani Pán Prstenů z pera anglického spisovatele Johna... 3 Zaklínač. Příběh původně vznikl jako série krátkých povídek publikovaných... More ...

Jaký je prodejný typ knih?

Kurýr se nám vyplatí od cca deseti prodejných knih. Knihy špinavé, potrhané, s flíčky, jinak poškozené či na první pohled neprodejné můžeme nepřijmout, nebo je můžeme vyřadit. Jaký typ knih je prodejný dobře a jaký typ špatně?

Související příspěvky: