Co je suché krmivo pro kočky?

Obsah

Co je suché krmivo pro kočky?

Co je suché krmivo pro kočky?

Typy krmiv 1 Suché krmivo. Výhodou suchých granulí je, že obsahují více živin než šťavnatá strava. Za pomoci moderních technologií... 2 Mokré/vlhké krmivo. Konzervy patří mezi vlhká krmiva pro kočky. Dokazuje to obsahové složení těchto pochutin, jež až z... 3 Domácí strava. Pro ty, kdo chtějí mít živiny své kočky pod kontrolou, se nabízí možnost domácího stravování. More ...

Jaké jsou období uchovávání krmiv a krmných komponent?

Uchovávání krmiv a krmných komponent zahrnuje období začínající příjmem krmiva, dále čas, kdy jsou krmiva uchovávána ve skladovacích prostorech až do doby, kdy jsou krmiva a krmné ... Data expirace (obvykle uvedená na obalu) jsou povinná pro všechny složky obsažené v krmivech (3).

Jaký je obsah krmiva pro kočky?

Obsah krmiva 1 Bílkoviny. Bílkoviny by měly být tou nejpočetnější složkou v krmivu, měly by tvořit cca 30 – 40 % složení. ... 2 Sacharidy. I sacharidy kočka ve svém krmivu potřebuje, i když ve výrazně menším množství než bílkoviny. Jejich obsah by neměl překračovat 25 procent. 3 Tuky. Přestože lidé mají tendence ve svých jídelníčcích tuky vynechávat, pro kočky jsou nesmírně důležité.

Související příspěvky: