Jaké jsou gelové oční linky?

Obsah

Jaké jsou gelové oční linky?

Jaké jsou gelové oční linky?

Otestovaly jsme, s jakými linkami se dobře pracuje, které se nerozmazávají a které vydrží. Gelové oční linky jsem dříve znala pouze od profesionálních vizážistek. Měly je vždy v kelímcích, a aby se dobře nanášely, musely je míchat s olejem a pak – pro mě složitě – aplikovat pomocí štětečků.

Které oční linky vydrží celý den?

Test očních linek: Které vydrží celý den a zvládne je úplně každá? Ať už si potrpíte jen na tenkou linku nebo máte raději pořádně dramatické linky ve stylu pin-up girls, pravdou zůstává, že tento kosmetický produkt nikdy nevyjde z módy. Otestovaly jsme, s jakými linkami se dobře pracuje, které se nerozmazávají a které vydrží.

Proč jsou linky tekuté?

Jelikož jsou tekuté, mají nádherně sytou, výrazně černou barvu, která ale po zaschnutí zmatní. Na to, že jsou linky tekuté, mají pevný hrot, takže se s nimi pracuje opravdu dobře, ať už toužíte po tenké nebo po výrazné lince. Navíc vydrží opravdu perfektní po celý den, aniž by se rozmazaly nebo vybledly.

Jaké jsou linky na oči?

Jako vždy když chcete mít dokonalé linky, chce to grif, ale jakmile si zvyknete, už nebudete chtít jiné. Mají neskutečnou výdrž, a to až takovou, že na jejich umytí použijete na ně určený speciální odličovač nebo kterýkoli jiný na olejové bázi, abyste oči šetrně odlíčila.

Související příspěvky: