Jak použít arašídové máslo?

Obsah

Jak použít arašídové máslo?

Jak použít arašídové máslo?

Použití arašídového másla 1 Arašídové máslo a zdraví. Arašídové máslo je velmi tučné, někdy je také nazýváno burákové. Tuky, které obsahuje, jsou... 2 Sušenky s arašídovým máslem. Technologický postup: Do misky prosejeme mouku a sůl s práškem do pečiva. Ve větší míse... 3 Kuřecí nudličky s arašídovým máslem. Technologický postup: Kuřecí prsní či stehenní řízek nakrájíme na... More ...

Jak použít krémové arašídové a oříškové máslo?

Krémové arašídové a oříškové máslo se může konzumovat s pečivem jako pomazánka nebo ho můžete využít jako lehce rozpustnou přísadu do koláčků, nápojů, součást domácí zmrzliny a jiných jídel. Alternativa k jemnému oříškovému krému je crunchy pomazánka, která je obohacená o kousky nezomletých arašídů nebo oříšků.

Jak na arašídové máslo narazit?

Na arašídové máslo můžete v nabídce obchodů narazit i pod názvem arašídová pomazánka, arašídová kaše nebo arašídový krém. Arašídové máslo má specifickou sladko-slanou chuť a i když arašídy nepatří mezi ořechy, arašídová pomazánka přece jen trochu chuťově připomíná pražené oříšky. Existuje několik druhů arašídového krému.

Můžete použít mandlové máslo jako pomazánku na zdravé pečivo?

Mandlové máslo můžete konzumovat jako pomazánku na zdravé pečivo nebo ho přimíchat do proteinů, receptů různých sladkých pamlsků či použít jako součást smoothie a jogurtů. Nebo ochutnejte mandlové máslo s banánem a čokoládou, to je kombinace, které podlehli i ti nejvytrvalejší.

Související příspěvky: