Jak se pochlubit štíhlým pasem?

Obsah

Jak se pochlubit štíhlým pasem?

Jak se pochlubit štíhlým pasem?

Než se budete moct pochlubit štíhlým pasem vytvarovaným cvičením, můžete si k němu pomáhat vhodným oblečením. Nemusíte se hned rvát do korzetu. Základním prvkem ve vašem šatníku by tak měl být pásek. Když jím přepásáte kalhoty, vytvoříte efekt přesýpacích hodin a váš pas bude vypadat mnohem štíhleji.

Co vám pomůže ke štíhlému pasu?

Pokud vás to potěší, není to jen cvičení, co vám pomůže ke štíhlému pasu. Svou roli v tom hraje i jídlo. Kromě vyváženého jídelníčku, který obsahuje správný poměr sacharidů, bílkovin a tuků, je třeba zajistit i dostatek vlákniny, která pomáhá lepšímu trávení a zasytí vás na delší dobu.

Co je hlavní pilířem při cestě za štíhlým pasem?

Hlavním pilířem při cestě za štíhlým pasem je (ano, bohužel...) cvičení. Bez něj to nepůjde. Posilovat ale musíte nejen svaly na břiše, ale i ty na zádech, jak radí trenérka Markéta Brožová z fitness Contours. Ideální je dát si do těla třikrát až pětkrát týdně, pokud tedy chcete vidět co nejdříve výsledky.

Jak se zbavit štíhlého pasu?

Vosího pasu poměrně rychle docílíte tím, že se zašněrujete do těsného korzetu. Zdlouhavější, zato méně bolestivou variantou je vytvarovat si štíhlý pas cvičením. Nemusíte kvůli tomu hned běžet do posilovny, cvičit můžete v klidu domova podle trenérky Markéty Brožové. Máme pro vás pár dalších triků, jak zhubnout a získat ideální postavu.

Související příspěvky: