Proč je citronová šťáva použita pro čištění střeva?

Obsah

Proč je citronová šťáva použita pro čištění střeva?

Proč je citronová šťáva použita pro čištění střeva?

Z tohoto důvodu může být citronová šťáva použita pro čištění střeva. Jak na to? Smíchejte šťávu z jednoho citronu, špetku mořské soli a trochu medu ve sklenici vlažné vody. Pijte tento nápoj na lačný žaludek hned ráno. Budete mít více energie, zlepší se pohyb střev a stav kůže.

Co jsou důležité potraviny pro vyčištění tlustého střeva?

Nejdůležitější potraviny pro vyčištění tlustého střeva jsou zelenina a vlákniny. Stavební materiál, ze kterého sestává zelenina a ovoce, celulóza, má schopnost povzbudit a zintenzivnit funkci tlustého střeva. Vlákniny jsou nutné k urychlení procesu vyměšování.

Co je zdravé strava pro tlusté střevo?

Zdravá strava pro tlusté střevo | Probiotika | Kysané zelí 1 Kyselé zelí – přírodní lék pro střevo. Určitě ho všichni známe, možná i rádi konzumujeme. Přitom si možná ani... 2 Clean Inside je výborným doplňkem vlákniny. Pokud konzumujeme převážně stravu, ve které chybí vláknina, musíme ji tělu... 3 Jitrocel – jedinečný zdroj vlákniny. Každodenní strava ne vždy obsahuje... More ...

Co je jablečná šťáva pro tlustý střev?

Čerstvá jablečná šťáva je jedním z nejlepších domácích prostředků pro pročištění tlustého střeva. Pravidelné pití jablečné šťávy podporuje pohyby střev, odbourává toxiny a zlepšuje zdravotní stav jater, jakož i trávicího systému.

Související příspěvky: