Jak vyhubit potkany?

Obsah

Jak vyhubit potkany?

Jak vyhubit potkany?

Jak vyhubit potkany? A co si počít, když už se nějaký ten potkan do našeho příbytku dostane? Pokud se jedná jen o méně početné kolonie, můžete zkusit klasické pérové pasti, které se používají pro myši, pro potkany se ovšem dělají ve větších rozměrech, a to buď ze dřeva, nebo z kovu. Jde o velmi rychlou smrt.

Jak se zbavit potkanů?

Má to ovšem své nevýhody, hlodavci si na zvuk o stejné frekvenci mohou brzy zvyknout. Další možností, jak se potkanů zbavit, jsou nástrahy např. v formě granulí s obsahem rodenticidů, které potkany usmrcují. Existují dva typy akutní a opožděné. Akutní nástrahy způsobí smrt do 24 hodin a působí jako nervové či srdeční jedy.

Jak se zbavit potkanů jednou a provždy?

4 kroky, jak se zbavit potkanů ​​jednou a provždy 1 Nedejte potkanům šanci. Chcete-li se hlodavců zbavit, musíte dodržovat několik jednoduchých zásad. Zbytky potravin nevyhazujte do kompostu. 2 Účinné pasti na krysy. Mlsné krysy chytíte bez problémů do pastí, do kterých jejich přilákáte pomocí návnady. ... 3 Lepiace dosky a lepidlá. Chcete se vyhnout jedovatým nástrahám a přece vyhrát věčný boj s hlodavci? V tom případě sáhněte po lepových pastích na krysy.

Související příspěvky: