Jak odstranění klíštěte?

Obsah

Jak odstranění klíštěte?

Jak odstranění klíštěte?

Přípravek pokrývá celou problematiku rychlého a bezpečného odstranění klíštěte. Klíště paralyzuje, usmrtí, vysuší a zpevní, což umožnuje bezpečné odstranění přisátého klíštěte. Zásadním účinkem přípravku je okamžité zneschopnění klíštěte bez vyvolání jakékoliv obranné reakce.

Jak zlikvidovat klíšťata?

Zlikvidujte kapradiny a jiné přízemní rostliny, přerůstající do zahrady z jiných pozemků. Klíšťata jsou přenašeči pro člověka (ale i pro psa nebo kočku) mnoha nebezpečných chorob. Těmi nejznámějšími jsou borelióza, klíšťová encefalitidu a ehrlichióza. Proto je nutné klíště odstranit co nejdříve po jeho nalezení.

Kde se zakouslo klíště?

1 Určitě místo, kde se zakouslo, nepokapávejte olejem, mastí a jinými „osvědčenými“ látkami. Dusící se klíště začne... 2 Vytáhněte ho pinzetou nebo speciální kartou se zářezy , která klíště pevně podebere a vytáhne bez rizika rozmáčknutí... More ...

Klíšťata jsou přenašeči pro člověka?

Klíšťata jsou přenašeči pro člověka (ale i pro psa nebo kočku) mnoha nebezpečných chorob. Těmi nejznámějšími jsou borelióza, klíšťová encefalitidu a ehrlichióza. Proto je nutné klíště odstranit co nejdříve po jeho nalezení.

Související příspěvky: