Kdo je oprávněn od smlouvy odstoupit od smlouvy?

Obsah

Kdo je oprávněn od smlouvy odstoupit od smlouvy?

Kdo je oprávněn od smlouvy odstoupit od smlouvy?

Smlouva kupní (movitá věc) 1 (1) Prodávající je oprávněn od smlouvy odstoupit v případě prodlení Kupujícího s uhrazením kupní ceny delším než ………………. 2 (2) Kupující je oprávněn od smlouvy odstoupit v případě prodlení Prodávajícího s předáním Předmětu koupě a veškerého... 3 (3) Kupující je dále oprávněn od smlouvy odstoupit tehdy, ukáže-li se některé z prohlášení Prodávajícího... More ...

Jaká je smlouva kupní?

Smlouva kupní (movitá věc) 1 (1) Tato smlouva může být měněna pouze písemnými dodatky na základě souhlasu obou stran. 2 (2) Tato smlouva je vyhotovena ve dvou stejnopisech s platností originálu, při čemž každá ze stran obdrží po jednom. 3 (3) Tato smlouva nabývá platnosti i účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. 4 (4) Smluvní strany prohlašují, že si tuto smlouvu před podpisem přečetly, že s jejím obsahem bezvýhradně souhlasí a na důkaz této své svobodné vůle připojují své podpisy.

Co je kupní smlouva na movitou věc?

Kupní smlouva na movitou věc. 1. Smluvní strany. Prodávající a kupující společně dále téže jako „ smluvní strany “ a každá samostatně jako „ smluvní strana “ uzavírají níže uvedeného dne, měsíce a roku tuto kupní smlouvu.

Související příspěvky: