Jaký je poplatek za zhodnocení pozemku?

Obsah

Jaký je poplatek za zhodnocení pozemku?

Jaký je poplatek za zhodnocení pozemku?

Poplatek za zhodnocení pozemku možností jeho připojení na vodovod nebo kanalizaci 1 Podmínky pro zavedení a výběr poplatku. Zmíněný poplatek podle § 10c zákona o místních poplatcích mohou závaznou... 2 Stanovení výše poplatku a oceňování nemovitostí. Sazba poplatku se stanoví na 1 m2, přičemž zároveň platí, že částka... 3 Plátce poplatku. Poplatníkem je vlastník stavebního... More ...

Jaký je rozhlasový poplatek?

Výše rozhlasového poplatku je 45 Kč měsíčně za vlastněný, držený nebo alespoň 1 měsíc užívaný rozhlasový přijímač. Co znamená pojem „domácnost“? Domácnost tvoří fyzické osoby, které spolu trvale žijí. Vždy platí, že „jedna domácnost = jeden poplatek“. Za domácnost se může považovat i samostatně žijící fyzická osoba.

Jak se odhlásit od rozhlasového poplatku?

Rozhlasový poplatek hrazený prostřednictvím SIPO prosím odhlaste na kterékoliv pobočce České pošty. Chcete-li se odhlásit od přímé platby rozhlasového poplatku (například proto, že jste přestali vlastnit rozhlasový přijímač nebo žijete ve společné domácnosti, kde je již poplatek hrazen), zašlete Českému rozhlasu písemné čestné prohlášení.

Kdo je osvobozen od placení rozhlasových poplatků?

Od placení rozhlasových poplatků jsou osvobozeni i lidé, kteří jsou zcela (nebo prakticky) nevidomí, a lidé, kteří jsou oboustranně (nebo prakticky) neslyšící – ale pouze v případě, že žijí sami. Jaké příjmy se zahrnují do životního minima?

Související příspěvky: