Co je imunitní systém?

Obsah

Co je imunitní systém?

Co je imunitní systém?

Imunitní systém působí jako náš osobní bodyguard. Má za úkol dohlížet na vše, co se v našem těle děje, jako kdybyste s sebou měli neustále doktora a rádce. Jedná se o souhrnný obranný mechanismus, který má jedinečné schopnosti chránit tělo před nebezpečnými nemocemi, je pohotový a neustále kontroluje, jak na tom jsme.

Jak zvýšit imunitu v zimě?

Známe samé příjemné způsoby, jak si v zimě zvýšit imunitu a ještě si u toho báječně užívat! Imunitní systém působí jako náš osobní bodyguard. Má za úkol dohlížet na vše, co se v našem těle děje, jako kdybyste s sebou měli neustále doktora a rádce.

Jaké je nejlepší jídlo pro imunitu?

Hodujte jako králové, ale v souladu se zdravím a imunitou. Zajděte si na dobré indické jídlo a u kořeněných pokrmů klidně zůstaňte. Jezte kari, zázvor, skořici, kurkumu, udělejte si marocký tajine (tažin) nebo asijské polévky. Jídla plná zeleniny, dobrého masa a se spoustou koření vás v zimě zahřejí a zvýší imunitu.

Jak zdravě posílit imunitu?

Jak zdravě posílit imunitu: deset základních pravidel 1 Nekuřte. Negativní dopady kouření na zdraví jsou dobře známy a následky pro dýchací cesty, které jsou často postiženy... 2 Jezte hodně ovoce a zeleniny. Zejména pokud jsou vypěstované na vlastní zahrádce, bez hnojiv a pesticidů nebo jen s... 3 Pravidelně cvičte. Vědci nemají přesně změřeno, o kolik méně nemocní... More ...

Související příspěvky: