Proč nejde zaplatit na internetu?

Obsah

Proč nejde zaplatit na internetu?

Proč nejde zaplatit na internetu?

15 nejčastějších důvodů, proč nejde zaplatit na internetu 1 Vaše karta nemá povolené internetové platby. Tento problém je častý u nově vydaných karet. Pokud obdržíte od banky... 2 Překročili jste limit na vaší kartě. Pokud máte na vaší kartě nastavené limity pro internetové platby a tento limit... 3 Nemáte dostatek financí na vaší kartě. Pokud nemáte na účtu dostatek... More ...

Jak se umístí podpis na razítko?

Podpis se umisťuje k pravému okraji dokumentu do výše spodního okraje razítka nebo o něco níže (podepisují-li dokument dvě osoby, k levému okraji se podepíše osoba významnější a k pravému méně významná). Pokud je místo pro podpis vyznačeno linkou (na formulářích s předtiskem místa pro razítko), umístí se na linku.

Které jsou závazná razítko?

Některá jsou závazná, jiná jen tzv. zvyková, jež postupně vznikala v průběhu času a jejichž dodržování se považuje za profesionální přístup k tvorbě dokumentů. Žádný právní, ani jiný, předpis neomezuje držitele razítka, jaký tvar jeho razítko má mít.

Jaký tvar razítka má razítko?

Žádný právní, ani jiný, předpis neomezuje držitele razítka, jaký tvar jeho razítko má mít. Může tedy být klasického tvaru (obdélníkové [podélné], kruhové [kulaté]) nebo atypického (například elipsovité, trojúhelníkové či čtvercové). Nedoporučuje se, aby mělo tvar shodný se specifickým tvarem loga.

Související příspěvky: