Co se děje v nové elektřině?

Obsah

Co se děje v nové elektřině?

Co se děje v nové elektřině?

Rozvoj nové energetiky je překotný a přední dodavatelé se snaží svými nabídkami dodávek elektřiny přizpůsobit se změnám v energetice. Obchodníci poskytují pomoc zákazníkům s pořízením FVE a zároveň se snaží zákazníkům nabídnout obchodní řešení prodeje a výkupu elektřiny.

Co se řídí dodavatelem elektřiny?

V nabídkách Bohemie Energy nalezneme inovativní produkt Energie A++ využívaný při prodeji a podobným principem se řídí dodavatel i při výkupu vámi vyrobené elektřiny na spotovém trhu. Podobně postupují i ostatní obchodníci ze skupiny Bohemia Energy jako Europe Easy Energy, Comfort Energy, X Energie.

Co se stane s elektřinou z domácí FVE?

Pokud máte nebo si pořizujete domácí FVE (dále fotovoltaická elektrárna), určitě se ptáte, co se stane s elektřinou, kterou nespotřebujete. A protože je elektřina fyzikální jev, u kterého platí, že v každém okamžiku musí být vyrobená elektřina ihned spotřebovaná, má vaší FVE vyrobená, ale vaší domácností nespotřebovaná elektřina dvě možnosti.

Co potřebujete při přepisu elektřiny?

Dokumenty, které potřebujte při přepisu energií 1 Žádost o převod odběru elektřiny, eventuálně žádost o ukončení smlouvy původního odběratele a jeho smlouva o připojení u jiného dodavatele. ... 2 Předávací protokol – formulář obsahující zprávu o stavu elektroměru při změně odběratelů a další údaje o měřidle. Když jej nedoložíte, bude vám přepis proveden odhadem. ... 3 Doklad o vlastnictví nebo o vztahu k odběrnému místu – například nájemní smlouva, výpis z katastru nemovitostí, kupní smlouva, darovací smlouva, nebo doklad o dědictví.

Související příspěvky: