Co znamená debetní účet?

Obsah

Co znamená debetní účet?

Co znamená debetní účet?

V překladu znamená šekové konto, nicméně jde o běžný bankovní účet. Bezplatnou součástí účtu je přístup k internetovému bankovnictví a debetní karta. Debetní znamená, že můžete utrácet pouze peníze, které máte na svém účtu. Spořicí účet, který funguje prakticky stejně jako u nás. Vklad na něm je úročen vyšší sazbou, ale penězi není možné platit.

Co se vejde do bankovního účtu?

Většina bankovních účtů se vejde do těchto tří kategorií: 1 Základní bankovní účet: Na váš účet můžete vkládat peníze, vybírat hotovost z bankomatu a platit pravidelné účty. ... 2 Běžný účet: Nejrozšířenější typ účtu. Má stejné vlastnosti jako účet základní, ale navíc umožňuje majiteli účtu používat k platbám v obchodech platební kartu. ... 3 Spořící účet: U tohoto typu účtu vám platí banka vyšší úrok. Produkt je vytvořen proto, aby vám pomohl naspořit větší hotovost. ...

Kdo je největší americký bankovní účet?

Mezi největší americké banky patří Bank of America, Citi, Wells Fargo, Chase a HSBC. Americké účty se moc neliší od těch našich, setkat se můžete se dvěma základními typy: V překladu znamená šekové konto, nicméně jde o běžný bankovní účet.

Související příspěvky: