Jak nastavit kalendář sdílené osoby?

Obsah

Jak nastavit kalendář sdílené osoby?

Jak nastavit kalendář sdílené osoby?

Zadejte jméno osoby, která Vám udělila přístup, vyberte Najít, klikněte na jméno této osoby a poté vyberte tlačítko OK. V nabídce Typ klikněte na možnost Kalendář a poté vyberte tlačítko OK. Sdílený kalendář se zobrazí v navigačním podokně pod nadpisem Sdílené.

Co je největší společný dělitel?

Největší společný dělitel (NSD) ze dvou nebo více celých čísel (alespoň jedno z nich není nula), je největší přirozené číslo, které dělí čísla beze zbytku.

Jak sdílet kalendář?

Sdílet můžete svůj hlavní kalendář nebo jiný kalendář, který jste si vytvořili. Přečtěte si, jak si vytvořit kalendář. Pokud chcete sdílet kalendář, který nevlastníte, musíte vlastníka požádat, aby vám dal oprávnění Provádět změny a spravovat sdílení. Pokud máte pracovní nebo školní účet, nemusíte mít přístup ke všem možnostem oprávnění.

Jak nastavit sdílení kalendáře?

U každého kalendáře si můžete sdílení nastavit jinak. Sdílet můžete svůj hlavní kalendář nebo jiný kalendář, který jste si vytvořili. Přečtěte si, jak si vytvořit kalendář. Pokud chcete sdílet kalendář, který nevlastníte, musíte vlastníka požádat, aby vám dal oprávnění Provádět změny a spravovat sdílení.

Související příspěvky: