Kdo je sluneční kámen zářící?

Obsah

Kdo je sluneční kámen zářící?

Kdo je sluneční kámen zářící?

Sluneční kámen zářící svými zlatavými třpytkami patří do skupiny živců. Tato jemná perleť na nevýrazném podkladu je zřejmě způsobena miniaturními částečkami červeného hematitu nebo mědi a platí, že čím více částeček obsahuje, tím je sluneční kámen tmavší.

Jaký je druh slunečního kamene?

Existují dva druhy slunečního kamene, jeden druh pocházející z Indie, který je oranžový s červenými kousky hematitu, a druhý zvaný jako oregonský sluneční kámen, který má čirou průsvitnou až průhlednou barvu základu s jemnými měděnými třpytkami.

Kde jsou sluneční kameny z Indie?

Sluneční kámen - na obou obrázcích jsou sluneční kameny z Indie, které mají okrový až oranžový základ posetý jemnými třpytkami. Stříbrné náušnice na velkém obrázku níže, ve kterých je zasazen sluneční kámen jsou původem z USA a mají průhledný až průsvitný základ čiré barvy, ve které jsou znatelné třpytky mědí či hematitu.

Co má sluneční kámen na psychiku člověka?

Na psychiku člověka má sluneční kámen velmi pozitivní účinek. Lidem přináší dobrou náladu a veselost, která může mít dobrý vliv na uskutečňování projektů či dokončování složitých úkolů.

Související příspěvky: