Co znamená název hostitele a doména?

Obsah

Co znamená název hostitele a doména?

Co znamená název hostitele a doména?

hlavní rozdíl mezi názvem hostitele a doménou je hostname označuje síť, která slouží k nasměrování uživatele na určité webové stránky, zatímco název domény odkazuje na webovou stránku, ke které uživatel přistupuje. Web (WWW) se skládá z tisíců webových stránek.

Co se děje v názvu domény?

V názvu domény by se měl objevit název společnosti, předmět podnikání či název hlavního produktu. Klidně může jít o přenesený význam, nadsázku či humorný název domény, ale hlavně takový, že si ho lidé zapamatují. Příklad vhodně zvolené domény může být elektronický obchod kasa.cz nebo obchod s rybářskými potřebami uplavala.cz.

Jaký je rozdíl mezi hotitele a domény?

hlavní rozdíl mezi názvem hotitele a doménou je hotname označuje íť, která louží k naměrování uživatele na určité webové tránky, zatím hlavní rozdíl mezi názvem hostitele a doménou je hostname označuje síť, která slouží k nasměrování uživatele na určité webové stránky, zatímco název domény odkazuje na webovou stránku, ke které uživatel přistupuje.

Jaký je rozdíl mezi hostitele a doménou?

Rozdíl mezi názvem hostitele a doménou je ten, že název hostitele označuje síť, která směruje uživatele na určité webové stránky, zatímco název domény odkazuje na webovou stránku, ke které uživatel přistupuje. 1. Fisher, Tim. Lifewire,

Související příspěvky: